ontdek
onze projecten

3d tekening laten maken

ANDA

Project ANDA omvat de uitwerking van een dakstructuur met staanders en liggers. De uitdaging lag in het feit dat de hoofdliggers moesten geplaatst worden op vooraf bepaalde openingen zowel in de dakrand als bestaande muur. Door de opmeting samen te voegen met het ontwerp kon alles perfect geplaatst worden. Opvallend is dat de nieuwe dakstructuur vrijdragend is ten opzichte van het oude dak, wat ervoor zorgt dat het bestaande dakgewelf niet belast wordt.

EVON

Project EVON had de uitdaging een vluchtweg te creëeren voor medewerkers die zich tijdens een evacuatie boven op de zwavelzuur vaten bevonden. Hier is gezocht naar een passende oplossing waarbij zowel de doorgang op de wandelzone gewaarborgd blijft en de evacuatie zich buiten het opvang reservoir bevond.

LYco

Project LYCO is een architecturale eyecatcher in een energetische hoeve. De trap sluit tot op de millimeter aan op de vooraf geplaatste verdiepen waarbij de spijlen allemaal uitgelijnd zijn tov elkaar. Daarnaast is deze trap volledig ter plaatse vervaardigd door gebruik te maken van graveringen op de trapwangen voor zowel de treden als de balustrade.

MFPE

Project MFPE werd aangevraagd door een bouwheer die twijfelde aan de maatvoering van de binnenhuisarchitectuur. Na opmeting is gebleken dat er een aantal grote afwijkingen waren tov het originele uitgewerkte plan. Hierbij werd een doorsnede voorzien met de nodige details zodat het foute plan kon aangepast worden aan de werkelijke situatie.

PAHO

Project PAHO is het pronkstuk van een hotel waarbij de bezoeker op een elegante wijze het hotel kan betreden. De uitdaging in dit project ligt in het feit dat het loopvlak op elke snede horizontaal moet blijven maar toch een S vorm maakt. De vervaardiging is mogelijk gemaakt door te werken met tand en groef in combinatie met gravering en slim laserwerk.

PENN

Project PENN zorgt niet enkel voor beschutting bij het tanken maar is ook een architecturaal en constructief pronkstuk. Alle onderdelen zijn te paard ontworpen waarbij de voeten en ondersteunende armen vernauwen. Hierdoor is dit naast tekentechnisch ook voor de constructeur geen evident project.

TIVO

Project TIVO is een traphal die binnen een bestaand gebouw moest passen waarbij alles in elementen is opgebouwd en terplaatse is samengesteld. Hierbij was comfort en kwaliteit heel belangrijk. Alle treden en bordessen zijn zwevend ontworpen waardoor een minimalistisch ontwerp tot stand is gekomen.

WEDE

Project WEDE doet denken aan het patroon van een Giraf. Dit is niet toevallig omdat de beplating het patroon hiervan mee kreeg. Een ontwerp met een twist waarbij de buitenste ringen in segmenten zijn uitgevoerd om montage en productie mogelijk te maken.

TRIB

Project TRIB is een voorbeeld van de mogelijkheden van het 3D ontwerpen. De klant werkt met een formulier waarbij het ontwerp volledig aangepast wordt volgens de aangepaste parameters. Dit zorgt voor een kortere ontwerpfase maar zorgt tevens ook voor standaard tekeningen en stukken.

Contacteer ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Enkele Getuigenissen van klanten